Korte reacties na de massage:

Echt waanzinnig!
(Anoniem)

Ik raakte ontroert tijdens de massage en ik voelde me heel veilig bij je bedankt voor deze fantastische ervaring...
(Lisette 36 jaar)

Hemels genot...
(Anoniem)

Na een aantal "gewone ervaringen"was dit "buitengewoon" oftewel fantastisch.
(Joep 54 jaar)

Als je dit eenmaal ervaren hebt valt al het andere in het niks...
(Mark 56 jaar)


Richtlijnen Metta-Ji

Omdat het belangrijk is om vanuit vertrouwen en respect elkaar te ontmoeten hanteer ik een aantal richtlijnen.

 

Richtlijnen om een massage bij Metta-ji te kunnen ontvangen :

   Respect voor elkaar
   Respect voor grenzen
   Een open houding
   Niet met seksuele verwachtingen komen

 

 

Richtlijnen om een tantramassage goed te kunnen ontvangen :

   De bereidheid om de dagelijkse beslommeringen los te laten
   Alle verwachtingen los te laten en je over te geven aan het moment

 

 

Richtlijnen voor een spirituele tantra ervaring :

   Vertrouwen en overgave
   Bereidheid om te mediteren
   Bereidheid om gezamenlijke oefeningen te doen
   Bereidheid om bewust mee te ademen

 

 

Richtlijnen voor het maken van een afspraak :

   Betaling vindt plaats voor aanvang van de massage
   Indien je cash betaald het liefst gepast.
   Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de boeking wordt 50% van de prijs in rekening gebracht

 

 

Richtlijnen in verdere communicatie ( in te vullen op het contactformulier of aangeven tijdens het telefoongesprek ) :

   Geef duidelijk aan of je teruggebeld kan en/of wilt worden

 

 

Wat kun je van mij verwachten? :

De tantramassages van Metta-ji worden gegeven met de grootst mogelijke zorg voor diegene die mijn tantramassage ontvangt. Je kunt van mij verwachten dat ik bewust ben van mijn verantwoordelijkheid en van de kwetsbaarheid van mensen. Het is heel belangrijk voor me om een veilige ruimte te creëren voor iedereen een tantramassage wilt ontdekken.

 

Ik ben me heel bewust van de energie die ik doorgeef. Ik zuiver mijn eigen energie, de energie van de ontvanger en de ruimte voor elke massage. Ik bescherm de energie zodat alleen die energie uitgewisseld wordt die in het hoogste goed is voor beide partijen.

 

Mijn staat van zijn tijdens de massage is meditatief, mijn gedachtes zijn positief en affirmerend naar diegene die ik masseer. Ik doe aan metta meditatie tijdens de massage, ho’oponopono gebed en ik werk met de energieën van mijn spirituele begeleiders en goddelijke energie. Ik stuur deze energieën niet. Voor de massage zetten we de intentie voor de tantramassage en verder fungeer ik als een kanaal voor deze energieën.

 

Voor sommige mensen kan dit zweverig overkomen. Ik verzeker je dat je hier op bewust niveau niks van merkt als je hier niet voor openstaat. Je zult alleen de effecten van de massage duidelijk voelen.

 

Het is belangrijk om te weten dat alles wat wij meemaken wordt opgeslagen in ons lichaam. Zo wordt ook de energie opgeslagen van iedereen die ons aanraakt, met welke intentie we worden aangeraakt en wat de gedachten zijn. Dit is de reden waarom ik hier zoveel aandacht aan schenk. Dit is in het hoogste goed van de ontvanger en tegelijkertijd ook voor mijzelf.


Richtlijnen Metta-Ji

Omdat het belangrijk is om vanuit vertrouwen en respect elkaar te ontmoeten hanteer ik een aantal richtlijnen.

 

Richtlijnen om een massage bij Metta-ji te kunnen ontvangen :

   Respect voor elkaar
   Respect voor grenzen
   Een open houding
   Niet met seksuele verwachtingen komen

 

 

Richtlijnen om een tantramassage goed te kunnen ontvangen :

   De bereidheid om de dagelijkse beslommeringen los te laten
   Alle verwachtingen los te laten en je over te geven aan het moment

 

 

Richtlijnen voor een spirituele tantra ervaring :

   Vertrouwen en overgave
   Bereidheid om te mediteren
   Bereidheid om gezamenlijke oefeningen te doen
   Bereidheid om bewust mee te ademen

 

 

Richtlijnen voor het maken van een afspraak :

   Betaling vindt plaats voor aanvang van de massage
   Indien je cash betaald het liefst gepast.
   Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de boeking wordt 50% van de prijs in rekening gebracht

 

 

Richtlijnen in verdere communicatie ( in te vullen op het contactformulier of aangeven tijdens het telefoongesprek ) :

   Geef duidelijk aan of je teruggebeld kan en/of wilt worden

 

 

Wat kun je van mij verwachten? :

De tantramassages van Metta-ji worden gegeven met de grootst mogelijke zorg voor diegene die mijn tantramassage ontvangt. Je kunt van mij verwachten dat ik bewust ben van mijn verantwoordelijkheid en van de kwetsbaarheid van mensen. Het is heel belangrijk voor me om een veilige ruimte te creëren voor iedereen een tantramassage wilt ontdekken.

 

Ik ben me heel bewust van de energie die ik doorgeef. Ik zuiver mijn eigen energie, de energie van de ontvanger en de ruimte voor elke massage. Ik bescherm de energie zodat alleen die energie uitgewisseld wordt die in het hoogste goed is voor beide partijen.

 

Mijn staat van zijn tijdens de massage is meditatief, mijn gedachtes zijn positief en affirmerend naar diegene die ik masseer. Ik doe aan metta meditatie tijdens de massage, ho’oponopono gebed en ik werk met de energieën van mijn spirituele begeleiders en goddelijke energie. Ik stuur deze energieën niet. Voor de massage zetten we de intentie voor de tantramassage en verder fungeer ik als een kanaal voor deze energieën.

 

Voor sommige mensen kan dit zweverig overkomen. Ik verzeker je dat je hier op bewust niveau niks van merkt als je hier niet voor openstaat. Je zult alleen de effecten van de massage duidelijk voelen.

 

Het is belangrijk om te weten dat alles wat wij meemaken wordt opgeslagen in ons lichaam. Zo wordt ook de energie opgeslagen van iedereen die ons aanraakt, met welke intentie we worden aangeraakt en wat de gedachten zijn. Dit is de reden waarom ik hier zoveel aandacht aan schenk. Dit is in het hoogste goed van de ontvanger en tegelijkertijd ook voor mijzelf.

Korte reacties na de massage:

Echt waanzinnig!
(Anoniem)

Ik raakte ontroert tijdens de massage en ik voelde me heel veilig bij je bedankt voor deze fantastische ervaring...
(Lisette 36 jaar)

Hemels genot...
(Anoniem)

Na een aantal "gewone ervaringen"was dit "buitengewoon" oftewel fantastisch.
(Joep 54 jaar)

Als je dit eenmaal ervaren hebt valt al het andere in het niks...
(Mark 56 jaar)

Developed and created by TripleDot Design 2016